0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Opera en Dans in Carré

Carré biedt een breed aanbod aan opera- en dansvoorstellingen. We hebben voor u een selectie gemaakt die u hier kunt bekijken. 

ANNA KARENINA - BORIS EIFMAN BALLET
20 en 21 november 2018

Het ballet Anna Karenina van het gezelschap van Boris Eifman is een uitbarsting van innerlijke energie en virtuositeit. De choreograaf schuift alle nevenverhaallijnen uit de roman van Leo Tolstoj opzij en focust volledig op de liefdesdriehoek Anna – Karenin – Vronsky

HOFFMANS VERTELLINGEN - HET BALLET EN ORKEST VAN  DE RUSSISCHE NATIONALE OPERA
18 en 19 januari 2019 

Zal Hoffmann, tussen droom en werkelijkheid, de ideale vrouw en het vertrouwen in zichzelf vinden? Dit fantastische verhaal wordt in deze nieuwe choreografische versie verteld.

DIE TOTE STADT - NEDERLANDSE REISOPERA
30 januari 2019

Die tote Stadt is een psychologisch gelaagd en onthutsend liefdesdrama over Paul die, na het verlies van zijn geliefde Marie, langzaam maar zeker verstrikt raakt in een droomwereld van obsessies en waanbeelden.

VIVALDI - OPERA2DAY EN DE NEDERLANDSE BACHVERENIGING
5 MAART 2019

De vurige en virtuoze operamuziek van de Venetiaanse componist is bezig aan een ware comeback. In deze voorstelling komen Vivaldi's meest opwindende aria's samen op een nieuw libretto. Er wordt een al even opwindend verhaal mee verteld, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses.

ISABELLE BEERNAERT - LE TEMPS PERDU
28 MEI 2019

De kracht van de Vlaamse choreografe en theatermaakster is om alledaagse ervaringen te vertolken tot uitzonderlijke choreografieën waardoor het publiek zichzelf in de dans herkent. De ijzersterke dansers worden live begeleid door het 45-koppige Belgisch orkest La Passione. Met het orkest op het podium en de dansers in het midden van de zaal, belooft het een onvergetelijke en inspirerende avond te worden

Kik op de voorstelling(en) naar keuze en u kunt direct uw diner- of pauzearrangement reserveren voor een compleet verzorgd bezoek.

Tot ziens in Carré!Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×