0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Something inside so strong

7e landelijke informatiebijeenkomst over leven met hiv en medicijnen in NL

''Op 30 november 2013 organiseerde communicatiebureau Volle Maan een inspirerende bijeenkomst voor mensen met hiv, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Dit evenement werd voor de derde keer georganiseerd in Koninklijk Theater Carré. Tientallen deskundigen en mensen die leven met hiv deelden hun kennis en ervaring. Onder hen was dr. Timothy Henrich uit Boston, die mogelijk twee patiënten hiv-vrij heeft gemaakt. Ook vertelde vier vrouwen en vier mannen hun persoonlijke ervaring: Wat geeft hen de kracht om te leven met hiv? Wat vinden zij lastig aan leven met hiv? Maakt het hen ook sterker? 

Naast informatie over behandeling en vooruitgang in onderzoek naar genezing, werd het programma afgewisseld met diverse optredens en acts van mensen uit de showbizz en theaterwereld. Zo trad actrice Ineke Veenhoven op en zorgde het gospelkoor ‘Amazing Vocals’ voor een meeslepende opening en sluiting. Ook draaide op het podium een echt draaiorgel. In de pauzes en tijdens de borrel, was er volop de gelegenheid om andere mensen die leven met hiv te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Net als voorafgaande jaren kan er teruggekeken worden op een zeer indrukwekkende en geslaagde dag en een uitstekende samenwerking met de mensen van Koninklijk Theater Carré.'' - Volle MaanBinnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×