0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Speciale voorzieningen

Mindervaliden
Koninklijk Theater Carré beschikt over 3 rolstoelplaatsen waar naast plaats is voor 1 of 2 begeleiders. Deze plaatsen zijn beneden in de Stalles.

Tijdens de voorstellingen van het Wereldkerstcircus beschikt Carré over 1 rolstoelplaats en 1 begeleidersplaats.
Deze plaatsen zijn op de ringloge, rondom de piste aan de linkerkant.

U kunt deze plaatsen op basis van beschikbaarheid reserveren door contact op te nemen met onze reserveerlijn: 0900-2525255 (€0,45 p/m) of bij onze kassa van 16.00 tot 18.00 uur.

Wij beschikken tevens over een invalidentoilet op de begangegrond, links van onze rondgang en een lift naar de 1e verdieping naar de Loge foyer en de 4e verdieping naar de Amstel Foyer.

Headphones voor slechthorenden
Wij beschikken over geluidsversterking voor slechthorenden. Ook mensen zonder gehoorapparaat kunnen van dit systeem gebruikmaken. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u dit aangeven bij binnenkomst bij een van onze theatermedewerkers. Borg: € 10

Toegankelijk Amsterdam
Toegankelijkamsterdam.nl heeft als doel om de bereikbaarheid (kan ik er komen?), toegankelijkheid (kan ik erin?) en bruikbaarheid (kan ik er goed gebruik van maken?) van gebouwen met een publieksfunctie in Amsterdam in beeld te brengen.

Toegankelijkamsterdam.nl heeft Carré onderzocht op de volgende aspecten: Openbaar vervoer, parkeren, entree, doorgankelijkheid horizontaal, doorgankelijkheid verticaal, sanitair, voorzieningen voor blinden/slechtzienden, voorzieningen voor doven/slechthorenden en of een gebouw rookvrij is. Deze aspecten worden ieder gewaardeerd met een aantal streepjes: 1, 2, 3 of 4, waarbij vier streepjes de hoogste waardering is.

Carré is als goed toegankelijk gewaardeerd. Kijk hier voor de volledige beoordeling van de toegankelijkheid van Carré.
Binnenkort in CarréCarré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×