0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Partnerships en sponsoring

Samenwerken
De samenwerking met partners is onmisbaar voor Koninklijk Theater Carré. Carré ziet zichzelf als cultureel ondernemer en heeft ambities en wensen die zij wil realiseren. Een aantal van deze projecten kunnen we niet uitvoeren zonder de belangrijke bijdragen van en samenwerking met onze partners.

Hoofdsponsor
ING
Sinds 2013 heeft ING BANK zijn naam als hoofdsponsor aan Koninklijke Theater Carré verbonden. Cultuur is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers van ING. Koninklijk Theater Carré en ING vinden elkaar in het streven kunst en cultuur voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken.

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt ING in verzekeringen en pensioenen. De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met meer dan 85 miljoen klanten.

Partners en sponsors
Koninklijk Theater Carré is er trots op de volgende organisaties tot zijn partners te mogen rekenen:

KLM wereldhaveakzonobelbilderberg  
 forboHanosLensenBoontje Advocaten Effektief Groep eijsink

 

Fondsen
 OCFBankGiro Loterij NH1816  zabawas afk pbc     

adr


Mediapartner

Telegraaf


Zakelijke Partners
Heineken
Vrumona
B&E Catering Amsterdam kolibrieDiverseyJDEVinites  Vendor  Attend

Contact

Als u interesse heeft in een partnership met Koninklijk Theater Carré, dan kunt u hierover contact opnemen met Harriëtte Loeffen via telefoon 020 5249420 of harriette.loeffen@carre.nl

Carré gaat als zelfstandig theater zonder cultuursubsidie proactief op zoek naar mogelijkheden en partners om de instandhouding en verduurzaming van Carré als modern en innovatief theater te realiseren. Samen met Carré Fonds zet ze zich ervoor in om renovaties en innovaties in het monument mogelijk te maken, theatertalent te ontwikkelen en bijzondere theaterproducties naar Carré te brengen. Dankzij de samenwerking met partners kan Carré als hedendaags theater van nog meer betekenis zijn.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×