0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Partnerships en sponsoring

Samenwerken
De samenwerking met partners is onmisbaar voor Koninklijk Theater Carré. Carré ziet zichzelf als cultureel ondernemer en heeft ambities en wensen die zij wil realiseren. Een aantal van deze projecten kunnen we niet uitvoeren zonder de belangrijke bijdragen van en samenwerking met onze partners.

Hoofdsponsor
ING
Sinds 2013 heeft ING zijn naam als hoofdsponsor aan Koninklijk Theater Carré verbonden. Cultuur is sinds jaar en dag belangrijk voor klanten en medewerkers van ING. Koninklijk Theater Carré en ING vinden elkaar in het streven om kunst en cultuur voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken. Koninklijk Theater Carré en ING organiseren enkele keren per jaar de ‘Schoolreis van je Leven’, onder andere naar het Wereldkerstcircus.

De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. ING is met ruim 8 miljoen particuliere klanten en ruim 660.000 zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt ING in verzekeringen en pensioenen. ING is een Nederlands onderdeel van ING Groep, een wereldwijde financiële instelling, actief in meer dan 40 landen.

Partners en sponsors
Koninklijk Theater Carré is er trots op de volgende organisaties tot zijn partners te mogen rekenen:

KLM wereldhavebilderberg  saan schagenforbo

VHC Jongens BV  Boontje Advocaten   Lensen

 

Fondsen
 OCFBankGiro Loterij NH1816  zabawas afk pbc     

adr


Mediapartner

Telegraaf


Zakelijke Partners
Heineken
Vrumona
 kolibrieDiverseyJDEVinites  Vendor  

Contact

Als u interesse heeft in een partnership met Koninklijk Theater Carré, dan kunt u hierover contact opnemen met Harriëtte Loeffen via telefoon 020 5249420 of harriette.loeffen@carre.nl of Thomas Groen, telefoon 020 5249406 thomas.groen@carre.nl.

Carré gaat als zelfstandig theater zonder cultuursubsidie proactief op zoek naar mogelijkheden en partners om de instandhouding en verduurzaming van Carré als modern en innovatief theater te realiseren. Samen met Carré Fonds zet ze zich ervoor in om renovaties en innovaties in het monument mogelijk te maken, theatertalent te ontwikkelen en bijzondere theaterproducties naar Carré te brengen. Dankzij de samenwerking met partners kan Carré als hedendaags theater van nog meer betekenis zijn.

Thomas Groen, telefoon 020 5249406 thomas.groen@carre.nlBinnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×