0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Sponsoring

Samenwerken
De samenwerking met het bedrijfsleven is onmisbaar voor Koninklijk Theater Carré. Dankzij verschillende partners kan het theater bijzondere producties van een hoge kwaliteit ten tonele brengen voor een breed publiek.

Koninklijk Theater Carré gelooft in partnerships die elkaar optimaal versterken. Het theater streeft bij samenwerkingen naar maatwerk, toegespitst op uw organisatie.

Hoofdsponsor
ING
Sinds 2013 heeft ING BANK zijn naam als hoofdsponsor aan Koninklijke Theater Carré verbonden. Cultuur is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers van ING. Koninklijk Theater Carré en ING vinden elkaar in het streven kunst en cultuur voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk te maken.

De ING is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij de ING terecht voor financiële producten op het vlak van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Daarnaast bemiddelt ING in verzekeringen en pensioenen. De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiële instelling met meer dan 85 miljoen klanten.

Sponsors
Koninklijk Theater Carré is er trots op de volgende organisaties tot zijn sponsors te mogen rekenen:

KLM wereldhaveakzonobel
HanosLensenVendorBoontje Advocaten Effektief Groep eijsinkAttend

 

Fondsen
 OCFBankGiro Loterij NH1816  zabawas afk pbc

adr

Mediapartner
Telegraaf

Zakelijke Partners
Heineken
Vrumona
B&E Catering Amsterdam kolibrieDiverseyJDEVinites

Contact

Als u interesse heeft in een partnership met Koninklijk Theater Carré, dan kunt u hierover contact opnemen met Harriëtte Loeffen via telefoon 020 5249420 of harriette.loeffen@carre.nlBinnenkort in Carré


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×