0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Sanoma Tina in Concert

  • Tina in Concert
  • Tina in Concert
  • Tina in Concert
  • Tina in Concert

“Zaterdag 23 april was het zover, de tweede editie van Tina in concert en het was weer één groot feest!

Tina heeft Koninklijk Theater Carré op z’n kop gezet met de première van Tini: het nieuwe leven van Violetta. Voordat het Tini-spektakel begon, waren er spetterende optredens van Zomaer, Sarah & Julia, Mylène & Rosanne en Femke Meines, Shalisa & Sander.

Na de muzikale optredens, was daar het grote moment…Pip Pellens heette de Spaanstalige Tini (Martina Stoessel) en de gehele cast van harte welkom in Nederland. Het resultaat: honderden gillende meiden in een uitverkocht Carré!  Na vertrek van Martina en cast werd de nieuwe Disney-film gestart. Na afloop kregen alle meiden een goed gevulde Tina goodiebag. 

De tweede editie van Tina in Concert was een samenwerking tussen tijdschrift Tina en The Walt Disney Company. Het evenement in Carré werd via een livestream uitgezonden in 62 bioscopen door het hele land.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en een uitstekende samenwerking met de mensen van Koninklijk Theater Carré. Het is fijn om te werken met een team dat gewend is om te werken bij dergelijke evenementen. Het personeel was vriendelijk, professioneel en goed geïnstrueerd. Wat een feestje om zo veel blije meisjes te mogen ontvangen in Koninklijk Theater Carré. “
Sanne Bisschops – Sanoma|SBS Events

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×