0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Vriendenvoorstellingen najaar 2017

Herman van Veen 
Bij aankoop van uw kaarten voor Herman van Veen ontvangt u €4,- korting op zijn CD Vallen of springen. U ontvangt na uw boeking een voucher, waarmee u de korting op de dag van de voorstelling kunt verzilveren.  Indien u reeds kaarten heeft gekocht voor Herman van Veen, wordt de voucher u automatisch toegestuurd. Bestel hier uw kaarten. Van deze korting kan tot donderdag 26 oktober gebruik worden gemaakt.

Herman van Veen zijn voorstelling is als een dagboek. Elke keer is anders, omdat hij er het grote en kleune nieuws en zijn persoonlijke ervaringen in meeneemt.  Herman van Veen is van 26 oktober t/m 10 december te zien.

 

La Traviata - Nederlandse Reisopera
Boek nu uw kaarten voor La Traviata van de Nederlandse Reisopera voor maandag 30 oktober en ontvang 10% korting. Bestel uw kaarten via de website met actiecode VRIEND LA TRAVIATA (let op: deze code is hoofdlettergevoelig).

La Traviata gaat over de gevierde courtisane Violetta Valéry. Haar leven lijkt één groot feest. Ze heeft alles: rijke minnaars, vrienden en geld. Maar dan wordt ze verliefd op Alfredo en moet ze kiezen tussen haar eigen geluk en de reputatie van zijn familie… La Traviata is op zondag 29 oktober en maandag 30 oktober om 19:30 uur te zien. 

 

My Fair Lady 
Boek nu uw kaarten voor My Fair Lady en ontvang 25% korting. Bestel uw kaarten via de website met actiecode VRIEND MFL (let op: deze code is hoofdlettergevoelig).

In My Fair Lady neemt een excentrieke professor de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen. My Fair Lady is op zondag 5 om 19:00 uur en maandag 6 november om 20.00 uur te zien.

 

Avond van de Balletmuziek
Boek nu uw kaarten voor Avond van de Balletmuziek en ontvang 25% korting. Bestel uw kaarten via de website met actiecode VRIEND AVDB (let op: deze code is hoofdlettergevoelig).

Na het succes van vorig jaar keert de Avond van de Balletmuziek terug in de piste van Carré. Tijdens deze feestelijke avond worden bekende balletmuziekstukken op een frisse en eigentijdse manier ten gehore gebracht door Het Balletorkest, o.l.v. Ariana Matiakh. Ook dit jaar wordt het orkest bijgestaan door Nederlands grootste dansgezelschappen. De Avond van de Balletmuziek is op donderdag 25 en vrijdag 26 januari om 20.00 uur te zien.

Actievoorwaarden:
- De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties.
- De acties zijn te boeken via de voorstellingspagina met bovenstaande kortingscodes. Vul uw code in tijdens het bestelproces. Uw korting komt dan tussen de overige prijzen te staan.

We hebben er zin in!Binnenkort in CarréInloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×