0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Interactieve Workshop

Interactieve Workshop in Carré vanaf €45,00 per persoon

Life is a magic!

Als je gelooft dat je veel meer kan dan je nu denkt, welke mogelijkheden en kansen zouden er dan ontstaan? Welke impact zou dat hebben op de kwaliteit van je leven? En last but notleast; hoe zou jij je dan voelen? 

Bijzonder om te weten is dat veel mensen hun dromen niet bereiken omdat ze worden belemmerd door hun eigen mindset. Onze mindset is niets anders dan een verzameling van hersenspinsels. Een subjectieve waarheid die je vrij eenvoudig kunt beïnvloeden. 

Carré biedt, in samenwerking met FYNCH, een inspirerend, prikkelend en ontspannen theaterarrangement aan voor organisaties en professionals die graag willen leren hoe ze op een eenvoudig manier de regie kunnen nemen over hun eigen (persoonlijk-zakelijk) leven. 

Voorafgaande aan de voorstelling van Hans Klok, “House of Horror” participeer je als individu of met je gehele team in een interactieve workshop. Je krijgt aangereikt, een praktisch en direct toepasbaar model, die je in staat stelt om vanuit je authentieke kracht en met behoud van mentale en fysieke gezondheid de uitdagingen die op je afkomen op een goede manier te managen.  

In overleg met de trainer kan de invulling van de workshop of traject aan de hand van uw doelstelling vorm gegeven worden. Afhankelijk van het programma zal de duur van de workshop bepaald worden. Informeer naar de interactieve workshops van Fynch bij de afdeling arrangementen en evenementen per mail via arrangementen@carre.nl of per telefoon op +31 (0)20 52 49 414.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×