0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Zakelijke bijeenkomsten

De keuze van een locatie voor uw evenement, bijeenkomst of zakelijke arrangement is van wezenlijk invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Koninklijk Theater Carré staat voor kwaliteit, gastvrijheid, exclusiviteit en originaliteit. De monumentale, historische ambiance in combinatie met de persoonlijke benadering, de hoge mate van professionaliteit en de optimale gastvrijheid garanderen een succesvolle en bijzondere ervaring om nooit te vergeten.

Koninklijk Theater Carré is een unieke locatie met één van de mooiste theaterzalen van Nederland. De zaal met de grootsopgezette circuspiste en toneel leent zich uitstekend als exclusieve locatie voor feestelijke diners tot tweehonderd personen. Daarnaast is de grote zaal, met 1756 stoelen, geschikt voor allerlei bijzondere zakelijke evenementen zoals awardshows, bedrijfsfeesten en filmpremières.   

Carré heeft diverse ruimtes die geschikt zijn voor speciale ontvangsten, exclusieve meetings en vergaderingen. In Carré kunt u in alle rust met uw relaties om de tafel zitten.

Hier kunt u referenties bekijken van organisaties die voor een zakelijke bijeenkomst in Koninklijk Theater Carré zijn geweest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met T: +31 (0)20 52 49 414
of mailen naar arrangementen@carre.nl

Carré zakelijke nieuwsbrief


Vul a.u.b. een geldige bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×