0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Allemaal Mensen - Toneelgroep Oostpool / Marcus Azzini

Vrijdag 13 september 2019

  • Sanne Peper
  • Sanne Peper
  • Sanne Peper
  • Sanne Peper

De WijkJury is een diverse groep mensen uit Amsterdam, die samen het hele jaar voorstellingen bezoekt en op het einde haar favoriete voorstelling kiest voor het Nederlands Theater Festival. Dit jaar koos de WijkJury Allemaal Mensen van Toneelgroep Oostpool waarin vrolijk en ernstig hokjes worden afgebroken. Regisseur Marcus Azzini maakt met een grote groep podiumkunstenaars het theater tot een ontmoetingsplaats. 

Allemaal Mensen beweegt mee met de actualiteit van de dag. Een tijd waarin diegene die het hardst schreeuwt, de meeste aandacht krijgt. Waarin nuance en context lijken te ontbreken. Een tijd waarin mensen worden gereduceerd tot één enkele opvatting. En voor je het weet zit je in een hokje, met een label op je hoofd. 

Allemaal Mensen is een slimme, grappige en ontroerende voorstelling gebaseerd op de levens van de veertien performers. 

"Allemaal Mensen is theater als pleidooi om het maar eens een beetje fijn met elkaar hebben, verschillen te koesteren en niet te zeuren." - Volkskrant ★★★★

Duur: 2 uur en 15 minuten.

Voorafgaand aan de voorstelling zal er een inleiding plaatsvinden. Deze begint om 19:00. Hiervoor dient u zich hier aan te melden.

Lees verder »

 "Een feelgood aan zwaktes en onzekerheden van de mens" - Trouw ★★★★★

"Kracht van de voorstelling is dat het publiek van begin af aan in dit samenspel wordt betrokken, via een geraffineerd eerste-indruk-spelletje (...) Het effect is een verhoogd bewustzijn bij de toeschouwer over hoe je zelf kijkt, denkt, oordeelt." - De Groene Amsterdammer

"Na een luchtig begin vol kleurrijke hokjes en vrolijk lachen om elkaars sterke en zwakke punten, sluipt al snel de ernst in de voorstelling. In een montage van monologen en sketches komt ieders pijn aan bod. In elk hokje zit in de eerste plaats een mens." - Theaterkrant ★★★★

De wijkjury over Allemaal mensen: "Allemaal mensen, allemaal acteurs, allemaal verschillend. Een voorstelling gevuld met de ware aard van de spelers, was het wel spel? Of was het zo goed gespeeld dat zelfs ik mijzelf erin kon zien?"

Speeldata

Speellijst


vr 13 september 2019 20:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 35,00
Rang 1€ 31,50
Rang 2€ 27,50
Rang 3€ 22,50
Rang 4€ 17,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.

Credits

Credits


Van en met: Marcus Azzini, Eva Bartels, Ludwig Bindervoet, Joy Delima, Milou van Duijnhoven, Kendrick Etmon, Rabbi Jallo, Minne Koole, Gery Mendes, Tarik Moree, Annica Muller, Rick Paul van Mulligen, Florian Myjer, Casper Nusselder en Tim Olivier Somer en Niek Vanoosterweyck

Vormgeving: Ruben Wijnstok

Dramaturgie: Madelon Kooijman

Regie-assistent: Emilie Posen, Jan Julius Wintermans

Lichtontwerp: Wiel Coopmans

Kostuumatelier: Femke van Neerven en Elysanne Schuurman
Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×