0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

The Analogues – Let It Be: ABBEY ROAD

Woensdag 6 t/m vrijdag 8 mei 2020

  • Daniel Burdett
  • Daniel Burdett

The Analogues tourden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'. Voor dit seizoen staat Let It Be: ABBEY ROAD op het programma.

De rechtgeaarde Beatles-kenner weet dat het album Let It Be als laatste verscheen, maar dat de opnames voor Abbey Road de laatste studio-samenwerking waren voordat de band uit elkaar viel. Eigenlijk is Abbey Road dus het laatste album. Dat The Beatles nog één keer zo'n absoluut meesterwerk konden produceren, was mede de verdienste van de teruggekeerde (producer) George Martin en (technicus) Geoff Emerick. Maar ook op Let It Be staan een aantal fantastische nummers, die het zonder meer verdienen om meegenomen te worden in deze show.

Let It Be: ABBEY ROAD dus; een integrale uitvoering van Abbey Road, aangevuld met hoogtepunten van Let It Be. In ieder geval genoeg materiaal waarbij de hulptroepen (blazers, strijkers) en het volledige vintage instrumentarium opnieuw kunnen schitteren.

In principe completeren The Analogues met deze show hun missie: het integraal vertolken van alle ‘studio albums’ van The Beatles; de albums vanaf 1967 toen The Beatles zelf niet meer optraden. Deze muziek is door The Beatles zélf dus nooit live gespeeld. 

Lees verder »

Publiek en critici in binnen- en buitenland zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en de obsessieve aandacht voor muzikale details.

‘Beangstigend goed’ – De Volkskrant ****

‘Muzikaal spektakelstuk’ – Het Parool ****

‘Een magische ervaring’ – Vrij Nederland

'A musical wonder from Holland’ – Eastern Daily Press (UK)

‘Analogues blijven verbluffen’ -- Het Parool

‘Het is een zegen dat zulke klassieke muziek zó goed kan worden gehoord’ -- Dagblad van het Noorden *****

‘Hier wordt niet alleen schitterende muziek gespeeld maar er wordt een stukje muziekgeschiedenis herschreven’ — Theaterparadijs *****

‘Waar voor je geld’ — Nederlandse Beatles-fanclub

Speeldata

Speellijst


wo 6 mei 2020 20:00 uur Bestel
do 7 mei 2020 20:00 uur Bestel
vr 8 mei 2020 20:00 uur Laatste kans!

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 56,50
Rang 1€ 46,50
Rang 2€ 36,50
Rang 3€ 29,00
Rang 4€ 21,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.


Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×