0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Apocalyptica

Maandag 23 oktober 2017

Op maandag 23 oktober komt de Finse cellometalband Apocalyptica naar Carré met hun Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos show. De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 2 juni om 10.00 uur via Ticketmaster.

Apocalyptica is een van de weinige bands die een nieuw genre in de metal heeft gecreëerd namelijk cellometal. Na hun debutalbum dat gevuld is met Metallica covers evolueerde de band tot een groep met naast cellisten ook een zanger en een drummer, maar voor deze show gaan ze terug naar de basis. Het Finse cellokwartet brengt hun Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos show naar één van de mooiste zalen van Nederland. Speciaal voor het twintigjarig jubileum van hun debuutalbum heeft de groep vorig jaar een heruitgaven uitgebracht van Plays Metallica By Four Cellos. Deze heruitgaven bevat drie extra Metallica klassiekers opgenomen door de vier cellisten. De nummers Battery, Nothing Else Matters en Seek & Destroy zijn toegevoegd aan de oorspronkelijke acht nummers op het album.

De vier klassiek opgeleide cellisten vormde Apocalyptica bijna 25 jaar geleden tijdens hun studie aan Helsinki’s Sibelius Academy. Sinds hun ontstaan heeft de band duidelijk de grenzen tussen rock, metal en klassieke muziek doen verwateren. De manier waarop ze, naast eigen werk, vele klassiekers uit het rock en metal genre opnieuw componeren en opnemen met slechts cello en drums is ongekend. Na meer dan twee decennia heeft de band dan ook shows over heel de wereld gespeeld en miljoenen albums verkocht. Hun shows staan erom bekend fans uit zowel het heavy metal genre als de meer traditionele genres samen te brengen.

Geef hier aan dat u erbij bent.

Speeldata

Speellijst


ma 23 oktober 2017 20:00 uur TICKETMASTER

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 42,50

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 10% servicekosten per kaart.Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Binnenkort in Carré


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×