0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Boom Chicago and Friends

Zaterdag 14 juli 2018

Arjen Lubach, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Horace Cohen en Wilko Terwijn zijn slechts een kleine greep uit de namen die op 14 juli eenmalig samen in Carré te zien zijn. 25 jaar geleden introduceerde Boom Chicago improvisatiecomedy bij het Nederlandse publiek. Reden voor een bijzonder feest met de jubileumshow Boom Chicago & Friends. Eerder werd bekendgemaakt dat de komiek/presentator Seth Meyers het jubileumprogramma aftrapt. Vanuit Amerika sluit Seth’s jongere broer Josh Meyers aan en zijn daarnaast ook Amber Ruffin, Matt Jones, Pete Grosz, Ike Barinholz, ​Michael Orton Tolliver, ​Jill Benjamin en Colton Dunn te zien.

Op zaterdagavond 14 juli viert Boom Chicago haar 25ste verjaardag in Carré. Oprichters Andrew Moskos en Pep Rosenfeld zijn de hosts van deze exclusieve improvisatie show bol van bekende namen. Boom Chicago's 25-jarige feestvoorstelling, Boom Chicago & Friends, worden nieuwe leden van de cast vergezeld door alumni en comedyvrienden uit 25 jaar geschiedenis van Boom Chicago. Oude stijl in nieuwe tijden! Het wordt topimprovisatie van de meesters die in 1993 improvisatie in Nederland introduceerden. Boom Chicago & Friends in Carré zullen internationale en nationale bekende comedians meespelen met de cast van Boom Chicago. De lijst met namen wordt binnenkort gepubliceerd.

Het begin van Improv Comedy in Nederland In 1993 hadden jeugdvrienden Andrew Moskos en Pep Rosenfeld een spontaan idee. Waarom stoppen we niet met werken en verhuizen we naar Amsterdam om een ​​comedy show te produceren?

Gemeente Amsterdam raadde het resoluut af. "Amsterdammers willen geen show in het Engels", antwoordde een functionaris, "en de toeristen willen al helemaal geen show zien als ze in de stad zijn." Het demotiveren vervolgde: "Je zult het niet overleven zonder een overheidssubsidie ​​en wij zullen er geen geven. Overweeg je plannen goed”. Ze plakten de fax aan de muur en deden het toch. Voor het eerst traden ze op in de achterkamer van een salsabar. Samen met mede-eigenaresse en CEO Saskia Maas groeide het bedrijf uit tot een organisatie met een eigen theater en een zakelijke dienstvelening. 

Nu, 25 jaar later, zijn de shows van Boom Chicago onderdeel geworden van de legendes in Amsterdam en hebben ze vele nationale comedians op een manier beïnvloed, evenals nationale televisie shows. Genoeg ervaring, artiesten en comedy om je een memorabele avond te bezorgen

De opbrengst van de shows gaat naar InterActing
De kaartopbrengst van deze avond gaat naar het InterActing, opgericht door Boom Chicago mede-eigenaar Saskia Maas. InterActing leert kinderen met autisme sociale vaardigheden en begrip door middel van improvisatie. Haar TED-lezing legt de rol uit die improvisatie kan hebben in de ontwikkeling van kinderen met autisme: InterActing moedigt autistische jongeren aan om hun geprefereerde patronen te doorbreken om het onverwachte te omarmen.

Koop hier uw kaarten voor Seth Meyers.

Koop hier uw combiticket voor beide voorstellingen op zaterdag 14 juli en krijg 50% korting op uw ticket voor Boom Chicago & Friends.

Eindtijd: 23:00 uur, incl. pauze.

Speeldata

Speellijst


za 14 juli 2018 21:00 uur Laatste kans!

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 55,00
Rang 1€ 45,00
Rang 2€ 35,00
Rang 3€ 25,00
Rang 4€ 20,00

De genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en € 4,50 boekingskosten per boeking.
Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×