0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Callas in Concert - The Hologram Tour

maandag 26 november 2018

Maria Callas brengt haar grootste klassiekers ten gehore, begeleid door een groots symfonie orkest in Carré.

Ruim veertig jaar na haar dood wordt de legendarische operadiva tot leven gebracht door middel van ultramoderne digitale technologie en laserprojectie, voor een live concertervaring met geremasterde originele opnames. De Grieks-Amerikaanse sopraan trad bij leven slechts tweemaal eerder op in Amsterdam (in 1959 en 1973). De beroemdste operazangeres ooit keert terug met Callas in Concert – The Hologram Tour.

“Dit is iets speciaals wat helemaal past in de huidige cultuur, waarin mensen op zoek zijn naar unieke ervaringen”, aldus Marty Tudor, uitvoerend producent van BASE Hologram Productions. “Deze productie doet dat op een innovatieve, creatieve en meeslepende manier dat het landschap van live shows zal doen veranderen.”

Fans zullen het ene moment haar ongetemde passie voelen en het volgende moment haar beklemmende kwetsbaarheid, dit alles met een ongekende zelfverzekerdheid en adembenemende sierlijkheid.

 

De voorstelling start om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur.

Lees verder »

Callas liet een blijvende indruk achter op zowel de wereld van opera als op de definitie van diva, en geldt nog steeds als een van de best verkopende klassieke vocalisten ter wereld. Door deze tour, geregisseerd door Stephen Wadsworth (The Juillard School), kan het publiek de legendarische emotionele kracht ervaren die Maria Callas is.

“Dit evenement spreekt verschillende generaties aan, die nooit de mogelijkheid hebben gehad om Callas live mee te maken”, zegt Stephen Wadsworth. “We kregen de kans om een van de grootste artiesten van de twintigste eeuw tot leven te brengen. De invloed van Maria Callas is nog steeds tastbaar, want haar werk inspireerde veel artiesten in muziek, film, design en mode.”

Speeldata

Speellijst


ma 26 november 2018 20:00 uur TICKETMASTER

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 96,50
Rang 2€ 91,50
Rang 3€ 86,50
Rang 4€ 76,50

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 10% servicekosten per kaart.Binnenkort in CarréLaatste nieuws uit Carré


do 18 oktober 2018

Q&A Jakop Ahlbom

Lees verder »


» Meer nieuws


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×