0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Ashton Brothers met Noordpool Orkest - Concerto Esplosivo

Donderdag 21 februari 2019

Variéte-spektakel van internationale allure plus een virtuoos, anarchistisch orkest in Carré.

Nadat ze vorig seizoen al succesvol aan elkaar snuffelden, gaan Ashton Brothers en het Noordpool Orkest van Reinout Douma nu wederom een gevaarlijke samenwerking aan. In het flitsende spektakel ‘Concerto Esplosivo’ brengen zij een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met ‘all time favorites’ uit beider repertoire waarbij de wisselwerking tussen de krankjorume gezelschappen olie op het vuur gooit.

“Ashton Brothers wonder van parodistische inventiviteit” – NRC Handelsblad

“Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke (…) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt” – Parool

“Kostelijke avond vol halsbrekende capriolen (…) Het plezier en vakmanschap straalt ervan af” – Telegraaf

“Ashton Brothers trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk maken (…) Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies: vooral de glim, de grinnik en de schater” – Theaterkrant

De voorstelling start om 20.00 uur en duurt 95 minuten en heeft geen pauze.

Lees verder »

De Ashton Brothers , een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans., eenmalig in Carré.

Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

Ze komen niet alleen maar samen met het Noordpool Orkest. Dit orkest komt uit Noord-Nederland en is gespecialiseerd in lichte muziek. Een Bigband met strijkers en houtblazers. 42 professionele musici spelen Jazz, Rock, Hiphop, Funk, Drum'n Bass, Kleinkunst, Chanson, Blues en nog uit te vinden genres. Opgericht in 2010 door de Groningse componist en pianist Reinout Douma bestormt zij vanuit Noord Nederland de rest van de wereld met nieuwe orkestmuziek.

Speeldata

Speellijst


do 21 februari 2019 20:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Loge€ 41,00
Rang 1€ 36,50
Rang 2€ 31,00
Rang 3€ 25,50
Rang 4€ 21,00

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.

We hebben er zin in!Binnenkort in CarréInloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×