0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Dara O Briain - Voice of Reason

Zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019

IERSE STAND-UP COMEDIAN DARA O BRIAIN VOOR TWEE SHOWS NAAR CARRÉ

De Ierse stand-up comedian Dara O Briain is één van de meest bekende gezichten op de Britse TV en in 2019 komt hij in het kader van zijn ‘Voice of Reason’ tour tweemaal naar Koninklijk Theater CarréDe koning van de interactie wordt geroemd om zijn ultrasnelle grappen en gedurfde anekdotes. 

De populaire presentator van diverse komische talkshows heeft al diverse succesvolle wereldtournees achter de rug en richt zijn pijlen nu wederom op het Nederlandse publiek. Hij staat bekend om zijn ‘snelle praten’, intelligente humor en is vooral gewoon enorm grappig. Hij begon zijn internationale carrière met een wereldtournee in Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika waaronder shows in Dubai, Parijs, Adelaide, Shanghai en New York City. Daarnaast trad hij diverse keren op tijdens het Edinburgh Festival ‘Fringe’. 

De voorstelling start om 19.30 uur, de duur is nog niet bekend.

Lees verder »

Zijn tournee in 2010, met 150 shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, werd door maar liefst 225.000 mensen bezocht. O Briain is daarnaast in het bezit van een officieel Guiness World Record, dankzij ‘het hoogst (in meters) gegeven stand-up comedy optreden in de wereld’, omdat hij een show gaf in een vliegtuig van British Airways.  

The Guardian omschrijft zijn show als ‘een masterclass in intelligente en no-nonsense stand-up comedy’ en The Times schrijft ‘als je op zoek bent naar een comedian die in staat is om het publiek twee uur lang te fascineren, dan is O Briain je man!

Speeldata

Speellijst


za 25 mei 2019 19:30 uur Wachtlijst
zo 26 mei 2019 19:30 uur Bestel

Aanmelden voor wachtlijst

Kies a.u.b. een voorstelling.
Kies a.u.b. een aantal.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in (geen spaties of streepjes).
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
×

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 40,50
Rang 2€ 35,50
Rang 3€ 30,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.
Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×