0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

David Sedaris

Maandag 25 september 2017

David Sedaris: Theft by Finding: Diaries (1977-2002)
Iedereen is het erover eens: David Sedaris is de grappigste schrijver ter wereld. Op 25 september presenteert de Amerikaanse auteur in Carré zijn nieuwe boek Theft by Finding: Diaries (1977-2002). Hij vertelt over zijn nieuwe boek en leest voor uit eigen werk. U kunt vragen stellen en na afloop is er tijd om uw boek te laten signeren. 

Zijn nieuwe boek is een verzameling van verhalen en observaties uit zijn privédagboek, over de wereld om hem heen. Al ruim veertig jaar houdt David een dagboek bij en schrijft over de dingen die hij in het dagelijkse leven observeert: roddels, gesprekken die hij opvangt terwijl hij in de rij staat, ongemakkelijke situaties die ontstaan en geheimen die hem worden toevertrouwd. In Theft by Finding: Diaries (1977-2002) deelt hij nu, voor het eerst, stukken uit deze dagboeken en beschrijft de wereld zoals hij hem ziet op een manier zoals Sedaris dit zo goed kan: humoristisch, gevat en aangescherpt met een vleugje zelfspot.

Over David Sedaris
David Sedaris is al meer dan een decennium een fenomeen in de Verenigde Staten. Zijn boeken (persoonlijke essays over zijn prettig gestoorde familie) behalen ongelooflijke verkoopresultaten: een miljoen verkochte exemplaren per titel is dan ook geen uitzondering. Hij treedt regelmatig op bij David Letterman, leest voor op de National Public Radio, publiceert in Esquire en The New Yorker. Zijn voorleessessies zijn vermaard, en trekken vaak duizenden bezoekers. Inmiddels is Sedaris ook in Nederland een bestellerauteur. Diverse bekende Nederlanders - Paul de Leeuw, Paulien Cornelisse, Sylvia Witteman, Francine Oomen, Candy Dulfer - en vele anderen - verklaarden zich groot fan van de rashumorist. Voorgaande optredens in Carré waren in een mum van tijd uitverkocht.

Geef hier aan dat u erbij bent.

Speeldata

Speellijst


ma 25 september 2017 20:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 42,00
Rang 2€ 34,00
Rang 3€ 26,00
Rang 4€ 18,00

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart.Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Binnenkort in Carré


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×