0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Don Giovanni - Nederlandse Reisopera

Donderdag 9 & zaterdag 11 maart 2017

Mozarts Don Giovanni wordt nog steeds met veel succes regelmatig opgevoerd in de hele wereld. Dit jaar presenteert de Nederlandse Reisopera deze bijzondere opera in Nederland. Deze opera behoort, samen met Così fan tutte en Le nozze di Figaro, tot de 'grote Italiaanse drie' van Mozart. 

Het verhaal
De rokkenjager Don Giovanni heeft zijn zinnen gezet op Donna Anna, de dochter van de Commendatore. Deze verleidingspoging mislukt en de Commendatore daagt Don Giovanni uit tot een duel. De oude man wordt dodelijk verwond. Don Giovanni slaat, samen met zijn knecht Leporello, op de vlucht. Donna Anna en haar verloofde Don Ottavio zweren deze moord op haar vader te zullen wreken.  Ondertussen is  Donna Elvira op zoek naar Don Giovanni, haar geliefde met wie ze ooit getrouwd was.  Nadat Don Giovanni heeft geprobeerd het boerenmeisje Zerlina het hof te maken, krijgt hij het letterlijk met haar man Masetto aan de stok.  In zijn vlucht belandt Don Giovanni op het kerkhof. Daar nodigt hij in zijn overmoed het standbeeld van de Commendatore uit voor het avondeten. Tot zijn verbazing aanvaardt het standbeeld de uitnodiging en sommeert Don Giovanni berouw te tonen. Don Giovanni weigert dat en wordt door vlammen vanuit de hel verzwolgen, gewroken voor zijn daden.

Geef hier aan dat je erbij bent.

Inleiding

Lees verder »

Voorafgaand aan deze voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Deze kunt u alleen bijwonen in combinatie met een voorstellingsticket. In het besteltraject kunt u nu meteen een plek reserveren.

De voorstelling is in het Italiaans. Er is boventiteling aanwezig.

Speeldata

Speellijst


do 9 maart 2017 19:30 uur Bestel
za 11 maart 2017 19:30 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 70,00
Rang 1€ 55,00
Rang 2€ 45,00
Rang 3€ 35,00
Rang 4€ 25,00
Rang 5€ 15,00

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,00 per kaart.
Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×