0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Donnie en Joost - Viraal in Carré

Zondag 2 december 2018

Op 2 december 2018 komen hiphopsensaties Donnie en Joost voor een unieke show naar Carré. Het is een eenmalig optreden van het duo in het kader van hun gezamenlijke plaat M van Marketing die binnenkort verschijnt.

In het kader van dit nieuwe project geven ze in december samen één grote show. Voor dit optreden kiezen ze voor het Koninklijk Theater Carré, een voor dit duo nogal bijzondere locatie.

Rappers Donnie en Joost kregen beiden bekendheid door hun humoristische muziekvideo’s op YouTube. Inmiddels zijn ze zowel solo als gezamenlijk niet meer te stoppen. Onlangs trad Donnie – ook wel Donald Scloszkie, Maradonnie of de Fenomeen –  op in een volgepakt Paradiso en ging tijdens zijn show op Pinkpop het dak eraf. Ook Joost, beter bekend als EenhoornJoost, heeft bewezen dat hij naast een hit op het internet, een hit op het podium is.

Sinds 2014 timmert Donnie aan de weg met zijn vindingrijke wordplay, geïnspireerd op De Jeugd van Tegenwoordig. Debuutplaat Mannelogie, met daarop klappers Batras en Pleinvrees, was één van de opvallendste hiphopreleases van 2015. De track Snelle Planga ging dit jaar viraal en is ruim 1,5 miljoen keer beluisterd op Spotify. Hierop volgde een zonnebrillenlijn van de Amsterdamse rapper.

Voor Joost is online de plek waar de creatieve beeldenmaker zijn nieuwe imperfecte realiteit neerzet. Het laatste jaar ontwikkelde hij zich razendsnel tot rapper. Zijn mixtape Scandinavian Boy werd 3,8 miljoen keer gestreamd, de EP Dakloos 2 miljoen keer en ook de singles Zelfgemaakt en Bitches werden meer dan een miljoen keer beluisterd.

 

Speeldata

Speellijst


zo 2 december 2018 20:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 29,00
Staanplaatsen€ 26,50
Rang 2€ 24,00
Rang 3€ 20,50

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 10% servicekosten per kaart.


Binnenkort in Carré
Laatste nieuws uit Carré
» Meer nieuws


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×