0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Gregory Page

Zondagmiddag 7 mei 2017

Albumpresentatie Gregory Page
In de geest van Johnny Cash, James Taylor en Willie Nelson is het nieuwe album van Gregory Page geïnspireerd op de ervaringen van een derde generatie Iers-Armeense muzikant, die zijn leven documenteert met de pen van een dichter. So It Goes verschijnt op vrijdag 21 april en bevestigt de status van Gregory Page als een van Amerika’s meest toonaangevende songwriters. De presentatie vindt op zondag 7 mei plaats in foyer In de Nok van Carré. 

So It Goes vertelt het verhaal van een immigrant die naar Amerika komt en naar het leven kijkt door de ogen van een muzikant  en dit vertaalt in 12 nieuwe oorspronkelijke songs met beeldend realisme, gevoeligheid en humor; begeleid door gitaar, banjo, cello en zelfs een 30 koppig orkest en koor. 

De opnames hebben plaatsgevonden in zijn  woonplaats  San Diego en in zijn geadopteerde huis in Amsterdam, samen met een indrukwekkende lijst muzikanten  waaronder: Greg Leisz (Ray LaMontagne / Ryan Adams) op pedal steel guitar, Jim Soldi (Johnny Cash) op elektrische gitaar en Dennis Caplinger (Eric Clapton) op viool & banjo ; onder leiding van Jeff Berkley en  goede vriend Jason Mraz die backing vocals doet op het nummer Hollywood’s Heroes. 

Gregory Page is een unieke artiest die beschikt over het vermogen om het hedendaagse leven te observeren en dit op realistische, gevoelige edoch humoristische wijze in zijn teksten te verwerken. Over de jaren is Page uitgegroeid tot een meesterlijk tekstschrijver. Zijn nostalgieopwekkende nummers worden gedragen door zijn doorleefde stemgeluid en voeren de luisteraar mee naar de jaren dertig, de hoogtijdagen van de folk, jazz en americana.

Geef hier aan dat u erbij bent.

Speeldata

Speellijst


zo 7 mei 2017 15:00 uur Laatste kans!

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Zitplaatsen€ 15,00

Voor deze presentatie wordt u geen restauratietoeslag en boekingskosten in rekening gebracht.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×