0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Hannah Gadsby

Woensdag 13 november 2019

De Australische comédienne Hannah Gadsby komt op woensdag 13 november naar Carré. Gadsby, die met haar vorige award winnende voorstelling Nanette voor een aardverschuiving zorgde, zal in het Amsterdamse theater haar nieuwe show Douglas spelen. De kaartverkoop van deze speciale avond start op vrijdag 14 juni om 10:00 uur.

Hannah Gadsby uit het Australische Tasmanië brak vorig jaar bij het grote publiek door met haar veelgeprezen show Nanette. Na een uitgebreide wereldtour verscheen de show in juni vorig jaar als eerste Netflix Original in Australië, en zorgde voor een ongekende schokgolf in de comedywereld. Miljoenen mensen ter wereld werden geraakt door enerzijds haar grappen en verhalen, maar misschien nog wel meer door haar onverbloemde, goudeerlijke persoonlijke ervaringen en de indringende manier waarop ze vertelt over onder meer haar lesbische geaardheid, haar eigen traumatische ervaringen en brede maatschappelijke problemen. Bovendien is ze niet bang om de grenzen van het comedygenre op te zoeken en het publiek uit te dagen. Zowel qua vorm als inhoud is Nanette een meesterwerk in de comedygeschiedenis. 

Het plotselinge succes van Gadsby was meer dan tien jaar in de maak. In Australië en in de UK was ze met haar vele prijswinnende stand-up comedy shows een vaste waarde op de podia en festivals. Ook speelde ze in de TV-serie Please Like Me, en presenteerde ze drie kunstdocumentaires.

Douglas is de eerste voorstelling na Nanette, en ook nu is pers en publiek lyrisch. 

De pers over Nanette:

"Comedian Hannah Gadsby vindt het genre opnieuw uit" ***** NRC

"Nanette heeft een precies uitgedachte balans die het geheel zo overtuigend maakt" ***** Volkskrant

Speeldata

Speellijst


wo 13 november 2019 20:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 60,00
Rang 2€ 50,00
Rang 3€ 40,00
Rang 4€ 30,00

Genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 12% servicekosten per kaart.


Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen


Voor het reserveren van een rolstoelplaats kunt u contact opnemen met onze Front Office: mail naar frontoffice@carre.nl of bel 0205249453.

Koninklijk Theater Carré beschikt over drie rolstoelplaatsen, waarnaast plaats is voor één of twee begeleiders. Deze plaatsen zijn beneden in de Stalles. Voor meer informatie over onze toegankelijkheid, klik hier.
Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×