0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Avond van de Jazzmuziek

Vrijdag 26 januari 2018

AVOND VAN DE JAZZMUZIEK MET TRIJNTJE OOSTERHUIS, ALAIN CLARK, YURI HONING EN HET METROPOLE ORKEST

Chet Baker, Miles Davis, Ella Fitzgerald, John Coltrane, Duke Ellington, Nina Simone en Herbie Hancock; het zijn iconische namen uit de rijke jazzgeschiedenis, maar helaas steeds minder gehoord. Daarom vindt op vrijdag 26 januari de allereerste Avond van de Jazzmuziek plaats. 

Het Metropole Orkest speelt de grootste en mooiste klassiekers uit de rijke jazzgeschiedenis. Alle grootheden en jazzlegendes worden geëerd of spelen mee via een groot scherm. Van So What tot Let’s get Lost en van Stella by Starlight tot My Favourite Things. Het Metropole orkest is hét jazzorkest van Nederland en al meer dan een halve eeuw één van de beste jazzorkesten ter wereld. Voor deze Avond van de Jazzmuziek staat het Metropole Orkest onder leiding van jazzvirtuoos Dennis Mackrel. De Amerikaan werd wereldberoemd als drummer en orkestleider van de Count Basie Orchestra. Ook is Mackrel de chef-dirigent van het Jazz Orchestra van het Concertgebouw.

DE AVOND VAN DE JAZZMUZIEK

De Avond van de Jazzmuziek is een uniek concert voor iedereen; een feest der herkenning voor de jazzliefhebber, een trip down memory lane voor hen die de jazz een beetje zijn vergeten en een ware ontdekkingsreis voor nieuwe jazzliefhebbers. Met prachtige filmopnamen en historische beelden op een groot scherm. Alle grote namen uit de muziekindustrie zullen acte de préseance geven zowel vocaal als instrumentaal. Te weten: Yuri Honing, Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Jeangu Macrooy, Sabrina Starke, Sven Figee en de legendarische oud drummer van Chet Baker, John Engels. 

De NTR registreert de show en het radio programma van Andrew Makkinga op NPO Soul en Jazz besteedt uitgebreid aandacht aan de Avond van de Jazzmuziek.

Speeldata

Speellijst


vr 26 januari 2018 20:15 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Loge€ 75,00
Rang 1€ 70,00
Rang 2€ 60,00
Rang 3€ 35,00
Rang 4€ 25,00

De genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en € 4,50 boekingskosten per boeking.Binnenkort in Carré
Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×