0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Mavis Staples

Donderdag 27 juni 2019

No time for crying, een van de bekende nummers van Mavis Staples die ze in Carré ten gehore zal brengen.

De soul- en gospellegende Mavis Staples werd in de jaren vijftig bekend als het gezicht van de invloedrijke muziekfamilie ‘The Staples Singers’, één van de eerste artiesten die het protestlied combineerde met gospel.

Begin februari kwam haar nieuwe album ‘Live in Londen’ uit. Deze eerste liveopname in 10 jaar, is opgenomen in Londen Union Chapel en is door Staples zelf geproduceerd. Op de plaat laat Staples horen dat haar geest op 79-jarige leeftijd nog altijd even strijdlustig is en haar stem, in al zijn verweerdheid, nog even krachtig. In het nummer ‘No Time For Crying’ ('we’ve got work to do') refereert de Amerikaanse soulzangeres naar de huidige vluchtelingencrisis en roept ze op tot actie, net als de Staples familie dat in de tijd van de vrijheidsbeweging deed.

De voorstelling begint om 20:00 en de verwachte eindtijd is rond 22:30. Er zal een pauze plaatsvinden.

De pers over haar nieuwe album 'Lust for Life':

NRC ★★★★
"Tijdloze soul voor een betere wereld."

Volkskrant ★★★★
"De teksten waarin Staples hunkert naar veranderingen in Amerika en de muziek, van iedere franje ontdaan, leveren een bewogen werk op waarin Staples opnieuw haar klasse bewijst."

Lees verder »

Sinds de jaren zestig timmert de gevierde zangeres solo aan de weg en is tot de dag van vandaag altijd actueel gebleven door steeds weer nieuwe stromingen te omarmen in haar muziek. Ze werkte samen met legenden als Prince, Bob Dylan en Curtis Mayfield, maar ook met moderne grootheden als Gorillaz, Arcade Fire, Nick Cave en Wilco-frontman Jeff Tweedy. De plaat ‘If All I Was Was Black’, geproduceerd door Tweedy, is haar meest politiek beladen soloplaat van deze eeuw.

Speeldata

Speellijst


do 27 juni 2019 20:00 uur TICKETMASTER

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 58,00
Rang 2€ 48,00
Rang 3€ 38,00
Rang 4€ 35,00

Genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 12% servicekosten per kaart.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×