0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Meezing Messiah

Zaterdag 9 december 2017

“Het belangrijkste doel van Meezing Messiah is het plezier hebben in het samen zingen en het beleven van de prachtige muziek. En dat in één van de mooiste muziektempels van Nederland. Na het succes van de Meezing Messiah van afgelopen twee jaar zal er ook dit jaar weer een meezing evenement plaatsvinden in Carré. Iedereen kan erbij zijn en geschiedenis schrijven. Open je hart en zing mee!”, aldus Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlandse Reisopera en tevens muzikaal leider van dit unieke evenement.

Messiah 
Messiah is een oratorium van Georg Friedrich Händel, dat voor eerst werd uitgevoerd in 1742 in Dublin. Het populiaire werk wordt meestal rond de Kerst uitgevoerd en soms ook in de Paastijd. Het overbekende koorstuk “Hallelujah” kan iedereen al meezingen!

Het VU-Orkest en koor Consensus Vocalis verlenen dit jaar hun medewerking en Reisopera-directeur Nicolas Mansfield leidt als dirigent de meezing-uitvoering van Händels oratorium in goede banen. Als solisten zingen mee Jennifer France (sopraan), Ulrike Schneider (alt), Nico Darmanin (tenor) en Lucas Jakobski (bas).

Meezingers en publiek
Er zijn twee mogelijkheden om erbij aanwezig te zijn: als meezinger en als publiek.  Voor de meezingers begint het evenement een paar uur eerder. Zij repeteren eerst met orkest, solisten en koor van 10:30 - 12.:00. Nicolas Mansfield zal deze repetitie leiden. De uitvoering van de Meezing Messiah is van 13.00 - 16.00 uur.

De kosten voor de meezingers bedragen €30,- inclusief bladmuziek, repetitie, lunch en pauzedrankje. Voor de meezingers zijn stoelen geblokkeerd die op stem verdeeld zijn. U kiest een kaartje voor uw stemgroep in het besteltraject. Wanneer u een meezingkaartje bestelt, ontvangt u binnen een maand na aankoop een digitale versie van de bladmuziek via de Reisopera.

Voor het overige publiek kost het €25,- per kaartje. De stoel die u kiest, is de stoel waarop u daadwerkelijk komt te zitten. 

Informatie Meezingers
Vanaf 09.45 uur kunt u plaats nemen in de zaal. We proberen de stemgroepen zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen. Om 10.30 uur begint de repetitie met alle meezingers, de vier solisten, het koor Consensus Vocalis en het VU-Orkest.

Geef hier aan dat u erbij bent.

Speeldata

Speellijst


za 9 december 2017 13:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 25,00

De genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en € 4,50 boekingskosten per boeking.


Anderen bekeken ook:Binnenkort in Carré


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×