0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Meezing Messiah 2018

Zondag 9 december 2018

De Nederlandse Reisopera organiseert voor de vierde maal op rij een groots meezing-evenement in Carré.

Zingt u zelf in een koor? Houdt u van samen met anderen zingen? Aarzel dan niet en doe samen met 1000 andere zangliefhebbers mee met de Meezing Messiah!

“Het belangrijkste doel van Meezing Messiah is het plezier hebben in het samen zingen en het beleven van de prachtige muziek. En dat in één van de mooiste muziektempels van Nederland. Iedereen kan er bij zijn en geschiedenis schrijven. Open je hart en zing mee!”, aldus Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlandse Reisopera en tevens muzikaal leider van dit unieke evenement.

Het oratorium Messiah van Georg Friedrich Händel is misschien wel het meest bekend van het ‘Hallelujah”-koor. Messiah bevat naast de aria’s voor solisten een groot aantal meerstemmige koorstukken, die u mee kunt zingen op 9 december.

Hoe kunt u meedoen?

Wanneer u een meezingkaart bestelt dan krijgt u bladmuziek en informatie toegestuurd. U kunt thuis met oefenlinks de partij van uw stemsoort instuderen.

Op 9 december bent u vanaf 11.45 uur van harte welkom in Carré. U repeteert van 12:30 – 14:00 uur met alle meezingers, solisten, koor en orkest.

De uitvoering van de Meezing Messiah  voor publiek is van 15.00 – 18.00 uur. 

Topsolisten, VU-orkest en Consensus Vocalis
Het VU-Orkest en koor Consensus Vocalis verlenen dit jaar hun medewerking en als solisten zingen mee Nazan Fikret (sopraan), Martina Mikelic (alt), Christopher Turner (tenor) en Alexander Baker (bas).

Meezingkaart of publiekskaart
De kosten voor de meezingers bedragen €30,- inclusief bladmuziek, repetitie, lunch en pauzedrankje. Voor de meezingers zijn stoelen geblokkeerd die op stem verdeeld zijn. U kiest een kaartje voor uw stemgroep in het besteltraject. Wanneer u een meezingkaart bestelt dan ontvangt u direct bij uw bevestiging alle benodigde informatie en een link voor het downloaden van de bladmuziek.

Voor het overige (niet meezingende) publiek kost een ticket €25,- (dit is een geplaceerde kaart, U zit dan niet tussen de meezingers).

De voorstelling start om 15.00 uur tot 18.00 uur inclusief pauze.

Speeldata

Speellijst


zo 9 december 2018 15:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 26,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.Binnenkort in CarréInloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×