0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Micha Wertheim - Voor Alle Duidelijkheid

Maandag 27 mei 2019

  • Thomas van Oorschot

Slim, hilarisch en ongeëvenaard.

Na twee uitverkochte avonden in Carré in 2016 is Micha Wertheim bij ons terug met een cabaretvoorstelling die wederom in alle kranten juichend werd ontvangen. Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid. Over het verlangen naar een toestand vóór alle duidelijkheid. De behoefte onbevangen in het leven te staan. Nu alles altijd en overal duidelijk is, wordt verdwalen steeds lastiger. Raak de weg nog maar eens kwijt. Durf je maar eens vallend staande te houden.

Stand-Up Comedy zoals Stand-up bedoeld is: Persoonlijk, grappig zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk en Wertheim zou Wertheim niet zijn als hij er niet toch een draai aan geeft, die de voorstelling net even anders maakt.

"Het is fantastisch verdwalen in zijn voorstelling, Micha Wertheim heeft zijn publiek in gedenkwaardige houdgreep." (...) Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet. “ 

- Volkskrant ★★★★★

"Bij de onovertroffen Micha Wertheim moet je blijven nadenken." (...) "Hij ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.” Daarmee heeft hij het nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap.“ 

- Trouw ★★★★★

weergaloos (….) je snakt naar adem tijdens zijn conferences.

-AD ★★★★★

“Micha Wertheim mag met Voor alle duidelijkheid dan terug zijn gekeerd nar de basis, hij weet toch weer te verrassen met een goed doortimmerd, intelligent cabaretprogramma.”

- Telegraaf ★★★★1/2

"Spervuur van slimme grappen." - NRC ★★★★ 

 "Hier is hij is 'gewoon' een cabaretier die praat met zijn publiek en dat dik twee uur interessant moet houden. Dat gaat hem geweldig af.”    

Het Parool 

Lees verder »

“Micha Wertheim mag met Voor alle duidelijkheid dan terug zijn gekeerd naar de basis, hij weet toch weer te verrassen met een goed doortimmerd, intelligent cabaretprogramma.”- Telegraaf ★★★★

(...) Hier is hij is 'gewoon' een cabaretier die praat met zijn publiek en dat dik twee uur interessant moet houden. Dat gaat hem geweldig af."   - Het Parool 

"Spervuur van slimme grappen." - NRC ★★★★ 

"Het aantal aanknopingspunten voor nieuwe inzichten is bijna oneindig." - Theaterkrant.nl

Speeldata

Speellijst


ma 27 mei 2019 20:00 uur Laatste kans!

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 32,50
Rang 1€ 29,50
Rang 2€ 25,50
Rang 3€ 21,50
Rang 4€ 17,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.

Credits

Credits


CREDITS

REGIE: Gijsbert van der Wal 

TECHNIEK: Bram den Haan 

TONEELBEELD: Bram den Haan & Micha Wertheim 

UITVOERING DECOR: De Man met de Hamer/ Maarten Smits 

GELUIDSBEWERKING: Mat Wijn 

IMPRESARIO: Helga Voets

UITVOEREND PRODUCTIE: Geert Vriend 

THEATERBUREAU: Bunker Theaterzaken 

ONTWERP DRUKWERK: Ape to Zebra / Joost van Grinsven

MET DANK AAN: Andy Puharich, Bart van den Boom, Ido Koppenaal, Lernert Engelberts, Kees de Vrij en het publiek en de theaters waar de voorstelling in haar try-out fase te zien was.

MUZIEK: Three Little Birds – Bob Marley
Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×