0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Ólafur Arnalds - re:member

25 februari 2019

De razend populaire IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnalds geeft een  uniek concert in Carré.

Deze show staat in het teken van zijn nieuwe album re:member. Met dit concert in Carré sluit Ólafur zijn wereldtournee af.

Arnalds staat bekend om zijn filmische, instrumentale composities. Hij weet een overweldigend geheel te maken van piano's, strijkers en computergestuurde geluiden, zoals industriële techno en elektronische ritmes.

Voor zijn nieuwe, vierde studioalbum re:member heeft hij zich sterk laten inspireren door zijn shows met Kiasmos, het experimentele technoduo wat hij vormt met Janus Rasmussen en waarmee hij dit jaar onder andere op Lowlands speelt. Zelf zegt hij daarover: ‘To experience the sheer unfiltered joy of being on stage, seeing crowd smiling and dancing and jumping – that’s the feeling I wanted to bring to my music."

Live staat Arnalds op het podium met een strijkkwartet, een drummer/percussionist en natuurlijk zijn speelgoedwinkel van piano's en synthesisers. De pronkstukken van de show zijn twee half-zelflerende en zelfspelende piano's, waar Arnalds en zijn team meer dan twee jaar over hebben gedaan om te ontwikkelen.

De voorstelling start om 20.00 uur, de duur is nog niet bekend.

Lees verder »

Men kan de muziek van Arnalds ook herkennen van de Netflix detectiveserie 'Broadchurch', waar elke aflevering wordt afgesloten met zijn muziek. Arnalds schreef hiervoor speciale composities waarin hij kleine hints naar de identiteit van de daders in de serie geeft. In 2014 won hij hiervoor een BAFTA Award. Arnalds werk is ook nog te horen in grote Hollywoord producties als 'The Hunger Games', 'Gimme Shelter', 'Taken 3' en 'Venuto al mondo'.

Speeldata

Speellijst


ma 25 februari 2019 20:00 uur Laatste kans!

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 51,50
Rang 1€ 44,50
Rang 2€ 41,50
Rang 3€ 33,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.

We hebben er zin in!Binnenkort in CarréInloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×