0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Romeo & Juliet - Moscow Classical Ballet

Dinsdag 24 oktober 2017

Moscow Classical Ballet danst Romeo and Juliet - Nederlandse première
In het kader van hun Europese tournee geeft Moscow Classical Ballet Theatre één voorstelling in Nederland waarbij ze gekozen hebben voor Carré.

Moscow Classical Ballet staat onder de artistieke leiding van Natalia Kasatkina en Vladimir Vasiljov. Het gezelschap werd in 1966 opgericht door het ministerie van Cultuur van de Sovjetunie. In 1977 werd Vladimir Vasilyov, toen eerste solist van Bolshoi Ballet, benoemd als artistieke directeur en hij nam zijn vrouw Natalia Kasatkina, toen prima-ballerina bij Bolshoi, mee als choreograaf. Verschillende generaties wereldberoemde dansers zijn de afgelopen 40 jaar door hen opgeleid.

De choreografie van het lyrische en tragische verhaal van Romeo en Juliet is een verrassende combinatie van Renaissance fresco's met de beeldtaal van onze tijd.

Juliet wordt gedanst door Alisa Voronova, een aanstormend talent afgestudeerd aan de Kiev Ballet Academie.  Critici omschrijven haar als: “een lyrische en artistiek zeer begaafde danseres die met een sterk  muzikaal gevoel een nauwkeurig uitgevoerde, vlekkeloze danstechniek op het podium neerzet”

 

De choreografen:
"Wij wilden zo dicht mogelijk bij Shakespeare blijven. We voelden ons aangetrokken tot de romantische verbeelding van de hoofdpersonen, maar ook door de carnavaleske, volkse karakters in het toneelstuk. We maken in feite een close up van Verona. Shakespeare is onweerstaanbaar modern zoals hij schrijft over de liefde en het lot."

Geef hier aan dat u erbij bent.

Please find the English information here.

Na het uitverkochte succes van Romeo & Juliet brengt The Moscow Classical Ballet Theatre in maart 2018 maar liefst drie beroemde balletten: Assepoester, Coppelia en Giselle. Drie dagen achter elkaar staat Carré in het teken van klassiek ballet.

Lees verder »

Speeldata

Speellijst


di 24 oktober 2017 20:00 uur Wachtlijst

Aanmelden voor wachtlijst

Kies a.u.b. een voorstelling.
Kies a.u.b. een aantal.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in (geen spaties of streepjes).
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
×

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 68,00
Loge€ 62,00
Rang 1€ 52,00
Rang 2€ 42,00
Rang 3€ 32,00
Rang 4€ 22,00

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en € 4,50 boekingskosten per boeking.Binnenkort in Carré
Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×