0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Rufus Wainwright - ALL THESE POSES ANNIVERSARY TOUR

Maandag 15 april 2019

 Rufus Wainwright in Carré met zijn 'All these poses anniversary tour'.

In het kader van zijn All These Poses Anniversary Tour door Amerika en Europa, kondigt Rufus Wainwright vandaag aan dat hij op 15 april in Carré staat. Voor het eerst voert de Canadese singer-songwriter nummers van zijn eerste twee albums uit met band.

De aanleiding van deze tournee is het twintigjarig bestaan van zijn debuutalbum Rufus Wainwright uit 1998, dat hem de muziekwereld in katapulteerde. Zanger en album waren direct geliefd en werden door een breed publiek als vernieuwend beschouwd. Zijn werk beïnvloedde diverse artiesten na hem.

Rufus reist voor zijn All These Poses Tour met band door Amerika en Europa en speelt voor het eerst in deze uitgebreide muzikale bezetting nummers van zowel Rufus Wainwright als het album Poses uit 2001. “Twintig jaar, wat kan ik zeggen?” aldus Rufus. “In het leven gaat men het gevecht met de tijd aan, maar in de muziek pluk je er – gelukkig – de vruchten van. Kom genieten van uitstekende vintage nummers, want het waren een aantal bijzonder goede jaren!”

Zijn supportact is singer- songwriter Rachel Eckroth.

De voorstelling start om 20.00 uur, de duur is nog niet bekend.

Lees verder »

Rufus Wainwright staat bekend als één van de belangrijkste songwriters van deze tijd. Hij bracht acht studio-albums en drie live-albums uit en werkte samen met artiesten als Elton John, David Byrne, Joni Mitchell en Burt Bacharach. In 2006 werd zijn album Rufus Does Judy genomineerd voor een Grammy. Naast deze albums schreef hij onder andere de opera Prima Donna, componeerde hij de Five Shakespeare Sonnets en bracht een muziekdocumentaire uit over zijn wijlen moeder en folkzangeres Kate McGarrigle. Oktober dit jaar gaat zijn tweede opera Hadrian in première.

Speeldata

Speellijst


ma 15 april 2019 20:00 uur TICKETMASTER

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 73,50
Rang 2€ 70,50
Rang 3€ 67,50
Rang 4€ 64,50

Genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 12% servicekosten per kaart.


We hebben er zin in!Binnenkort in CarréInloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×