0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Seth Meyers

Zaterdag 14 juli 2018

Op 14 juli viert Boom Chicago 25 jaar comedy in Koninklijk Theater Carré met twee geweldige shows.

Seth Meyers is slechts één avond in Amsterdam en trapt het jubileumprogramma af in Carré.
Zijn gevatte grappen en show krijgen lovende recensies over de hele wereld. Hij heeft nog altijd een speciale band met de stad waar hij heeft gewoond en die hij zo vaak bezocht, dat hij de tel kwijt is geraakt. Hij brengt zijn slimme perspectief en bijtende commentaar graag terug naar zijn geliefde Amsterdam.

Seth, als schrijver bekroond met een Emmy Award, is de ster van zijn eigen show Late Night met Seth Meyers. Hij werd in 2014 door Time Magazine uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke personen.  In januari dit jaar was hij de gastheer van de Golden Globes, waar hij veel lof voor ontving. Seth verzorgde ook de Emmy Awards en de White House Correspondents Dinner, waar hij vernietigende uitspraken deed over Donald Trump. Sommigen zeggen dat Trump zich daardoor verkiesbaar stelde en president werd. Seth is ons daar allemaal een excuus voor verschuldigd.

Seth begon bij Boom Chicago waar hij jarenlang optrad en veel van de sketches schreef. Hij werd verliefd op het Nederlandse voetbal en is nog altijd fan van Oranje, zelfs in mindere tijden.

De tweede show, Boom Chicago & Friends belooft een waar comedy spektakel te worden.
Naast Seth die ook in deze show zal meespelen, staan de huidige cast van Boom Chicago samen met alumni uit 25 jaar Boom Chicago op het podium voor een eenmalig improvisatie vuurwerk.

Improv pioniers Andrew Moskos en Pep Rosenfeld zijn de host van deze show met  je favoriete Boom-gezichten uit het verleden, inclusief de tv- en filmsterren die hun start kregen in Boom Chicago.  Seth Meyers, Josh Meyers, Ike Barinholz en Amber Ruffin hebben hun komst bevestigd. Ook Boom Chicago’s Nederlandse comedy vrienden zullen meedoen. Ruben van der Meer, Jelka van Houten, Wilko Terwijn en Horace Cohen doen mee en In de aanloop naar het verjaardagsfeest zullen meer namen bekend gemaakt worden.

De opbrengst van de shows gaat naar InterActing
De kaartopbrengst van deze avond gaat naar het InterActing, opgericht door Boom Chicago CEO Saskia Mas. InterActing leert kinderen met autisme sociale vaardigheden en begrip door middel van improvisatie. Haar TED-lezing legt de rol uit die improvisatie kan hebben in de ontwikkeling van kinderen met autisme: InterActing moedigt autistische jongeren aan om hun geprefereerde patronen te doorbreken om het onverwachte te omarmen.

Koop hier uw kaarten voor Boom Chicago & Friends.

Koop hier uw combiticket voor beide voorstellingen op zaterdag 14 juli en krijg 50% korting op uw ticket voor Boom Chicago & Friends. Geldig op de 1e, 2e of 3e rang.

Eindtijd: 19:15 uur, geen pauze.

Speeldata

Speellijst


za 14 juli 2018 18:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Gouden rang€ 65,00
Rang 1€ 55,00
Rang 2€ 45,00
Rang 3€ 35,00
Rang 4€ 25,00

De genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en € 4,50 boekingskosten per boeking.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×