0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Thom Yorke

Maandag 4 juni 2018

Dat Thom Yorke een multi-talent is die uitblinkt in praktisch ieder muzikaal project, staat als een paal boven water. Naast zijn rol als zanger, songwriter en multi-instrumentalist van Radiohead treedt de Engelse muzikant op als DJ, en houdt hij er meerdere soloprojecten op na.

Recentelijk bracht Yorke een reissue uit van zijn in 2014 uitgekomen album 'Tomorrow's Modern Boxes'. Dit album was opvolger van zijn eerste soloalbum 'The Eraser' (2006) en werd een veelbesproken onderwerp vanwege de manier waarop het album werd gereleased. Het album werd namelijk uitgebracht via BitTorrent, waarmee de muziek direct van artiest naar fan werd gebracht zonder tussenkomst van derden partijen.

Om de kans tot het doorverkopen van tickets te minimaliseren zullen de tickets voor deze show op naam verkocht worden, met een maximum van 4 tickets per persoon. De tickets moeten bij aanschaf allemaal op de naam van de kaartkoper worden gezet. Het is belangrijk dat degene die tickets hebben met daarop de naam van de kaartkoper, tegelijk met de kaartkoper naar binnen gaan. De namen worden aan de deur gecontroleerd.

De kaartverkoop start vrijdag 23 maart om 11.00 uur.

Lees verder »

Thom Yorke wordt geroemd om zijn sound, die hoog en expressief is. Met zijn kenmerkende falsetto-stem is hij een van de meest invloedrijke zangers van zijn generatie. Samen met producer Nigel Godrich, ook wel het zesde bandlid van Radiohead genoemd, zal Yorke een live mix opvoeren in Koninklijk Theater Carré op 4 juni. Tijdens deze exclusieve show voegt ook Tarik Barri zich bij het duo. Barri is geen onbekende: hij werkt al jaren uitgebreid samen met Radiohead en Thom Yorke om voor hen de meest bizarre en prachtige visuals te creëren. De laatste keer dat Thom Yorke in een Nederlandse concertzaal optrad, was met Radiohead in de Heineken Music Hall in 2016.

Speeldata

Speellijst


ma 4 juni 2018 20:00 uur TICKETMASTER

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 63,50
Staanplaatsen€ 63,50
Rang 2€ 60,50
Rang 3€ 57,50

Genoemde prijzen zijn exclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief 10% servicekosten per kaart.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×