0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Wende's Kaleidoscoop

Donderdag 4 oktober 2018

WENDE KOMT MET EIGEN FESTIVAL KALEIDOSCOOP IN CARRÉ

Zelf je ideale avond programmeren, daarmee komt een droom van Wende uit. Zo zijn onder anderen Blaudzun, Nationale Opera & Ballet, David Laport en Jeangu Macrooy op één avond allemaal te zien in Wende’s Kaleidoscoop. Zelf speelt ze natuurlijk ook. Eenmalig en exclusief in Carré.

Naast de hierboven vermelde namen zijn ook Luwten, Die Verdammte Spielerei, Sylvie Kreusch, Paceshifters, Dezmona, Ludowic en Mano Yeah te zien.

Er is niets leukers dan het ontdekken van nieuwe werelden en verrast te worden door het onbekende, buiten het comfortabele algoritme. We leven in de shuffle-generatie: genres vervagen en ontmoeten elkaar steeds makkelijker.

Wende wil het publiek aan de hand meenemen, van de ene wereld in de andere vallend. Van concert naar moderne dans, van een lezing naar een modeshow. Niet alleen het toneel, maar de gehele piste van Carré wordt gebruikt, zodat de bezoeker zich echt kan onderdompelen in Wende’s Kaleidoscoop.

Wende: ‘Als er een huis is waar een rijkdom aan verscheidenheid samenkomt, dan is het in Carré. Daarnaast is het gewoon een vet mooie zaal. Dat ik daar afgelopen jaar ben gevraagd als huiskunstenaar heeft me enorm vereerd en om deze verbinding kracht bij te zetten mag ik 4 oktober een festival organiseren waarin we onze liefde voor het samenbrengen van de diversiteit willen laten zien. En daarnaast gewoon een supermooie show neerzetten natuurlijk.

Speeldata

Speellijst


do 4 oktober 2018 20:00 uur Wachtlijst

Aanmelden voor wachtlijst

Kies a.u.b. een voorstelling.
Kies a.u.b. een aantal.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in (geen spaties of streepjes).
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
×

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 26,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.Binnenkort in Carré
Laatste nieuws uit Carré
» Meer nieuws


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×