0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Wende's Kaleidoscoop

Woensdag 11 en donderdag 12 september 2019

  • Félice Hofhuizen

De eerste namen voor de komende editie van Wende’s Kaleidoscoop zijn bekend: Pitou, Gallowstreet, Typhoon, Willeke Alberti, S10, Marieke Lucas Rijneveld, Nederlands Kamerkoor en Orbi. Divers, niet in één hokje te plaatsen, dat is precies waar het bij Wende om gaat. Het complete programma wordt later bekendgemaakt, maar zal ook dit keer weer verrassend veelzijdig zijn. Wende’s Kaleidoscoop is op woensdag 11 en donderdag 12 september 2019 exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré. 

Voor de eerste editie zette Wende de Nederlandse kunst en cultuur op shuffle, tot groot plezier van zowel het publiek als de vele artiesten in de piste. Geen wonder met zo’n line-up: van fanfare Die Verdammte Spielerei, DJ LudoWic en Steef de Jong met zijn eenmansoperette Orpheo, tot Paceshifters, Jeangu Macrooy en Blaudzun. Dit aangevuld met Joost Prinsen, een modeshow van David Laport, het Nationale Ballet en natuurlijk Wende zelf.

Na de succesvolle eerste editie van Wende’s Kaleidoscoop in 2018, komt Wende op 11 en 12 september 2019 met een compleet nieuw vervolg op haar festival. Soms worden dromen twee keer waar.

Wende: “Kunstvormen in elkaar laten overlopen, spanning opzoeken, nieuwe werelden ontdekken; het loopt als een rode draad door mijn leven. Carré gaf me vorig jaar al eens carte blanche om als huiskunstenaar een avond te organiseren en wegens groot succes gaan we dat dit jaar overdoen! Twee avonden waarin geweldige artiesten vanuit alle verschillende windstreken samenkomen in de piste van het mooiste theater van Nederland. Het is wederom een droom die uitkomt.”

Speeldata

Speellijst


wo 11 september 2019 20:00 uur Bestel
do 12 september 2019 20:00 uur Bestel

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 39,00
Rang 2€ 34,00

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.


Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×