0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur

Willem - Man in Nood

Zaterdag 7 september 2019

  • Milan van Dril

Willem liet recentelijk zien dat hij zijn existentiële crisis te boven is gekomen, met zijn album Man In Nood en de bijbehorende uitverkochte tour. Op zaterdag 7 september is Carré, het toneel van het allerlaatste live concert van zijn Man In Nood tour.

Vier jaar na het einde van The Opposites bracht Willem in november 2018 zijn langverwachte solo album Man In Nood uit. Samen met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang, leverde Willem 12 diep doorvoelde songs af. Als eerste single verscheen Houten Pak, de bijbehorende video is gemaakt door Paul Geusenbroek, die eerder de legendarische video van Sukkel voor de Liefde voor zijn rekening nam.

Tijdens de live presentatie van zijn nieuwe album voor vrienden, familie en pers, liet de artiest een verpletterende indruk achter. Met een toonaangevende, vernieuwende live show verhoogt hij de lat in het hedendaagse live circuit. Een ‘must see’ voor de hiphop en pop liefhebber. Kort daarop werd Willem aangekondigd voor hét Europese showcase festival voor muziek, Eurosonic Noorderslag. Een compleet uitverkochte tour langs bijzondere locaties door het land volgde en een welverdiende 2e plaats in dé 3FM Live List van 2019.

Komend festivalseizoen is Willem op Lowlands Festival terug te zien. Vervolgens sluit hij de zomer én de Man In Nood live tour af met een allerlaatste show Carré.

Lees verder »

Willem: “Ik had nooit durven dromen dat een introspectief album als ‘Man In Nood’ zo goed ontvangen zou worden bij mijn fans en we met de live show op zulke mooie plekken konden spelen. Ik krijg nog steeds persoonlijke berichten van mensen over het album en de vraag of er meer live shows komen. Daarom heb ik besloten om nog één allerlaatste show toe te voegen, op een plek waarvan ik nooit had durven dromen ooit te mogen spelen: Koninklijk Theater Carré. Ik hoop jullie allemaal te zien op zaterdag 7 september!”

Speeldata

Speellijst


za 7 september 2019 20:00 uur Laatste kans!

 


Prijzen

Prijzen


RangPrijs
Rang 1€ 36,50
Staanplaatsen€ 36,50
Rang 2€ 29,50
Rang 3€ 24,50

De genoemde prijzen zijn inclusief de restauratietoeslag van € 1,50 per kaart en exclusief € 4,50 boekingskosten per boeking.

Tevens maken wij gebruik van variabele prijzen. De hier getoonde prijzen zijn vanafprijzen. De actuele prijzen vindt u bij de datum en tijdstip van uw keuze.

Credits

Credits


In samenwerking met de Melkweg


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×